.............Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.Πα.Μ.) Δήμου Μαραθώνα ........ τηλέφωνο επικοινωνίας: 6946 426 399...............

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Διευρύνεται το κίνημα ενάντια στο "χαράτσι" μέσω της ΔΕΗ


AYΓΗ,  Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/11/2011
Διευρύνεται το κίνημα των δήμων που με διάφορες πρωτοβουλίες στέκονται στο πλευρό των πολιτών ενάντια στο "χαράτσι" μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Κάθε μέρα και άλλοι ΟΤΑ από όλη την Ελλάδα προστίθενται στον κατάλογο, ενώ το θέμα φέρνουν και στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής οι παρατάξεις "Αττική Συνεργασία - Όχι στο Μνημόνιο" και "Ελεύθερη Αττική".
Μετά τους Δήμους Σαρωνικού, Αργυρούπολης - Ελληνικού, Νέας Ιωνίας, Φιλοθέης, Ιλίου, Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Κορυδαλλού, Περιστερίου, Λάρισας, χθες και οι δήμοι Αμαρουσίου, Βύρωνα, Αλεξανδρούπολης και Μεσολογγίου μπήκαν στο χορό των αντιδράσεων στο "χαράτσι". Συγκεκριμένα, ζητήματα νομιμότητας του ειδικού τέλους ακινήτων εγείρει με το εξώδικό του προς τη διοίκηση της ΔΕΗ ο δήμος Αμαρουσίου. Καλεί παράλληλα την επιχείρηση "να απέχει από κάθε αντισυμβατική, αυθαίρετη και καταχρηστική ενέργεια διακοπής ηλεκτροδότησης, ιδιαίτερα των ιδιοκτητών και χρηστών που αποδεδειγμένα αδυνατούν να καταβάλουν το αντισυνταγματικό ΕΕΤΗΔΕ, μέχρι και την οριστική και τελεσίδικη απόφαση των Ανωτάτων Δικαστηρίων περί της συνταγματικότητας των διατάξεων του ν. 4021/2011".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου