.............Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.Πα.Μ.) Δήμου Μαραθώνα ........ τηλέφωνο επικοινωνίας: 6946 426 399...............

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΕΠΑΜ - Ελεύθερη Ελλάδα: Η φλόγα της Εθνικής Αντίστασης "ζέστανε" χθες και τον Πειραιά!



Οι πορείες αντίστασης του Ενιαίου Παλλαικού Μετώπου [ ΕΠΑΜ ] προκειμένου να ενημερωθεί ο λαός και να ξεσηκωθούν οι γειτονιές συνεχίστηκαν και αυτό το Σαββατοκύριακο. Με μια πατριωτική, μαζική και δυναμική φωνή εκατοντάδες Επαμίτες και πολίτες του Πειραιά πλημμύρισαν τους δρόμους της πόλης με το πνεύμα και τον παλμό της ανυποχώρητης πάλης απέναντι στο καθεστώς κατοχής της τρόικας, Ε.Ε. και Δ.Ν.Τ. 
Τα συνθήματα " ΜΑΖΙ, ΜΑΖΙ, ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΙ " και " ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΗΘΕΙΣ, ΗΡΘΕ
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ " και δεκάδες άλλα κατά των νέων δοσίλογων, του κουίσλιγκ Παπαδήμου και της χρεοκρατίας δόνησαν τους δρόμους και συγκίνησαν τους Πειραιώτες που έβγαιναν στα πεζοδρόμια και τα μπαλκόνια έκπληκτοι στην αρχή αλλά στην συνέχεια χειροκροτώντας και εκφράζοντας την συμπαράσταση τους.
Χαρακτηριστικές στιγμές ήταν όταν πέρασε η πορεία απο το Τζάνειο νοσοκομείο όπου ασθενείς και γιατροί βγήκαν στην πόρτα και χαιρετούσαν επαναλαμβάνοντας τα συνθήματα, όταν ηλικιωμένοι συνταξιούχοι άφηναν τις καρέκλες των καφενείων και πήγαιναν να συναντήσουν τους διαδηλωτές και όταν παρέες νέων του Πειραιά ενώνονταν μαζί με την πορεία.
Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η εικόνα ενός γέροντα, παλιού αγωνιστή, που ξέσπασε δακρυσμένος λέγοντας  " Σας ευχαριστώ, μου δώσατε κουράγιο γιατί βλέπω ότι το πνεύμα του αγώνα της εθνικής αντίστασης είναι ζωντανό στον λαό μας ".
 Οι πορείες αντίστασης του ΕΠΑΜ θα συνεχιστούν και αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα και για το Σάββατο 11 / 2 προγραμματίζεται μεγάλη συγκέντρωση και διαδήλωση στα Δυτικά Προάστεια, στην περιοχή του Περιστερίου. Θα εκδοθεί σύντομα σχετική ανακοίνωση από τους διοργανωτές και τον τοπικό πυρήνα του ΕΠΑΜ.
 
Ελάτε όλοι με το ΕΠΑΜ στον Δρόμο να διώξουμε τον Τρόμο, να απελευθερώσουμε την χώρα.
 
Να πάρει ο Αφέντης- Λαός την κατάσταση στα χέρια του.
 
  
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου