.............Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.Πα.Μ.) Δήμου Μαραθώνα ........ τηλέφωνο επικοινωνίας: 6946 426 399...............

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Εμείς δεν πάμε Μέγαρο




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΜΕΓΑΡΟ
Την ώρα που η κοινωνία διαλύεται, που καθημερινά θρηνούμε συμπολίτες μας χαμένους από απόγνωση ή εξαθλίωση, και η χώρα μετατρέπεται σε προτεκτοράτο, όλες οι καθεστωτικές συνιστώσες, κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, κυνικοί μνημονιακοί και επίδοξοι αντιμνημονιακοί θα συναθροισθούν στο Μέγαρο Μουσικής για να τιμήσουν τον εμπνευστή τού «ανήκομεν στη Δύση» την Τετάρτη 6 Μαρτίου.
Δεν μας αιφνιδιάζει το γεγονός ότι όλες αυτές οι «διαπρεπείς προσωπικότητες της δημόσιας ζωής», σύμφωνα με την πρόσκληση του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Καραμανλής», από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας έως τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, συναγελάζονται «πολιτισμένα» σαν να μην πέρασε ούτε μια μέρα από την υπογραφή του πρώτου μνημονίου και ποιούν την νύσσα για την μαζική εξόντωση που πραγματοποιείται εις βάρος μας.
Αυτές οι κοινές φιέστες -η εκδήλωση για τον Μητσοτάκη στον ίδιο χώρο ήταν η αρχή- δείχνουν ότι το σύστημα της υποταγής χάνει συνεχώς τα στηρίγματά του στην κοινωνία και αναζητά «λύσεις» και λυκοσυμμαχίες για να ξεγελάσει ξανά τους «νοικοκυραίους» ψηφοφόρους, να πάρει νέα άθλια μέτρα και να μακροημερεύσει μακριά από τον λαό και ενάντια στον λαό.
Εμείς, απέναντι στην συστημική ευρω-συμπόρευση του αυτοαποκαλούμενου «συνταγματικού τόξου» και τις κοινές φιέστες των συνιστωσών του, αντιτάσσουμε την αδελφοσύνη του λαού και την ενότητα στην βάση για να σπάσουμε τον τεχνητό εφησυχασμό και τον καλλιεργούμενο νεοραγιαδισμό, να δείξουμε ότι δεν θα ανεχθούμε άλλα πολιτικάντικα τερτίπια σε βάρος μας, να διατρανώσουμε ότι είμαστε εδώ!
Ενωμένοι και Αποφασισμένοι για τον Ξεσηκωμό και την Ανατροπή.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
Προσυγκέντρωση:
Έξοδος Μετρό Μεγάρου Μουσικής, στις 6 μ.μ.

Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ.) - http://www.epamhellas.gr
Κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ - http://www.kinimadenplirono.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου