.............Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.Πα.Μ.) Δήμου Μαραθώνα ........ τηλέφωνο επικοινωνίας: 6946 426 399...............

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Ανακοίνωση του Τομέα Ε.Πα.Μ. Μεσογείων



Δημιουργήθηκε σήμερα με επιτυχία ο πυρήνας Μαρκοπούλου - Πόρτο Ράφτη σε συνάντηση των εγγεγραμμένων μελών του σε προκαθορισμένο χώρο.

Στη συνάντηση που επικράτησε κλίμα αισιοδοξίας, αποφασίστηκε η πύκνωση των γραμμών του Μετώπου στη περιοχή με τη κατ' αρχή ενεργοποίηση των δηλωμένων φίλων και των εγγε-γραμμένων μελών που σήμερα δεν προσήλθαν για οποιοδήποτε λόγο. Επίσης, αποφασίστηκε η συμμετοχή των μελών του Ε.Πα.Μ. σε δράσεις άλλων συλλογικοτήτων της περιοχής, που σχετίζονται με τη πολιτική δράση, τους στόχους και τα προτάγματα του μετώπου.

Κατόπιν συζήτησης συγκροτήθηκε η προσωρινή 4μελής συντονιστική ομάδα του πυρήνα. Σύντομα θα δοθεί τηλεφωνική γραμμή άμεσης επικοινωνίας, καθώς και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Προς το παρόν η επικοινωνία με το πυρήνα Μαρκοπούλου - Πόρτο Ράφτη θα γίνεται μέσω του ηλ. ταχυδρομείου του Ε.Πα.Μ. Μεσογείων: epammes@gmail.com. 

Στην συνάντηση προσήλθε αντιπροσωπεία μελών του Τομέα Μεσογείων του Ε.Πα.Μ. προς υπο-βοήθηση του έργου της συγκρότησης του πυρήνα οι: Μαριλένα Κόμη, Γκινοσάτης Γιάννης, Γιαννιώτης Κώστας και Όθωνας Κουμαρέλλας.

Για το Τομέα Μεσογείων του Ε.Πα.Μ.
Όθωνας Κουμαρέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου